برای اعزام به سربازی چکار کنیم ؟ اعزام به سربازی97

ساخت وبلاگ

<strong><a title='<strong><a title='سربازی' target='_blank' href='/'>سربازی</a></strong>' target='_blank' href='/'>سربازی</a></strong> 97

مراحل اعزام' target='_blank' href='/'>اعزام به سربازی :

اول اینکه وضعیت تحصیلی خود را مشخص می کنید. یعنی اینکه اگر دانشجو هستید باید منتظر شوید که درس شما تمام شود یا اینکه از تحصیل انصراف بدهید تا معافیت تحصیلی شما از طرف دانشگاه لغو بشه. بعد از اون تا یک سال فرصت دارید که برای سربازی ثبت نام کنید. اما وقتی خواستید ثبت نام کنید اول به دفتر پلیس+10 شهر خودتون می روید و اونجا بهتون یک برگه واکسیناسیون میده .

واکسن زدن ( منژیت , دیفتری و کزاز)

شما می روید به مرکز بهداشت شهرتون و دو تا واکسن منژیت و کزاز و دیفتری را به بازوی راست و بازوی چپ خودتون می زنید . توی مرکز بهداشت هم که اسمتون را می نویسند روی یک برگه و توی نوبت منتظر می شوید (البته اگر شلوغ باشه) و بعد یک خانمه( برای من خانم بود) میاد واکسن های شما را میزنه. البته قبلش قد و وزن شما را میگیره . بعد هم ازتون یکی سری سوالات مثل : آیا افسردگی دارید؟ آیا در این ماه احساس نگرانی و اضطراب داشته اید ؟ آیا به فکر خودکشی بوده اید ؟ چند روز ورزش می کنید ؟ آیا سبزیجات و میوه هم میخورید ؟ بعد هم یک قرص ویتامین d که سه تا هست به شما میده و میگه که هر ماه یکی بخور . به من که این چیزا را گفت نمیدوم به شما هم همین را میگه یا نه . اندازه دور شکم را هم میگیرن .

من هزینه ای نپرداختم و گفت که رایگان هست. همینطور بهم گفت که هفته دیگه بیا آزمایش خون بده که من نرفتم چه به سربازی ربطی نداشت و گفت که برای سلامتی خودت هست. همینطور گفت که قند و نمک هم مصرف نکن. دو تا واکسن را که در بازوی راست و چپ شما میزنه باعث میشه که تا دو روز جای اون درد کنه . دردش هم مثل درد بلند کردن یک وزنه سنگین هست. مثل روز اولی که می خواهید بعد از مدت ها ورزش کنید و دست شما درد میگیره . مثل اون حالت . تا دو روز بازوی من درد می کرد . که برای رفع دردش هم باید چند بار بروی زیر آب گرم حمام و استراحت کنید.

منژیت و دیفتری و کزاز چی هستن ؟

منژیت : التهاب پرده‌های محافظی می‌باشد که مغز و نخاع را پوشانده‌اند و بطور مشترک مننژ یا شامه گان نامیده می‌شوند . رایج‌ترین نشانه‌های مننژیت سردرد و خشکی گردن همراه با تب، گیجی یا هشیاری دگرگون شده، استفراغ، و ناتوانی در تحمل نور (نور هراسی) یا صداهای بلند (صدا هراسی) می‌باشد .

دیفتری : دیفتِری بیماری حاد باکتریایی دستگاه تنفسی است. دیفتری بیماری عفونی بسیار واگیرداری است که باعث ایجاد غشایی کاذب در حلق و حنجره می‌شود. از عوارض آن گلودرد، تب، سرفه، و گرفتگی صدا است و در صورت وخامت، ناراحتی‌های قلبی، کلیوی، و فلج دست و پا را موجب می‌شود. عامل دیفتری یک باکتری به نام کورینه‌باکتریوم دیفتری است که عموماً گلو را مبتلا می‌کند.

کزاز : کُزاز یا تتانوس (به انگلیسی: Tetanus) نوعی بیماری عفونی است که به سبب سم باکتری بی‌هوازی گرم مثبت کلوستریدیوم تتانی پدید می‌آید و با اسپاسم‌های دردناک دایمی ماهیچه‌های اسکلتی که معمولاً از آرواره شروع شده و به سایر نقاط بدن سرایت می‌کند، مشخص می‌شود. باکتری کلوستریدیوم تتانی در گرد و خاک قالی که به وسیله کفش آلوده می‌شود و مخصوصاً در خاک مزارع و باغچه‌ها و کوچه‌ها و اصطبل‌ها یافت می‌شود و از طریق زخم به بدن راه می‌یابد.

مهم‌ترین علامت کزاز هاری است علایم اولیه بیماری کزاز ناراحتی و بی‌خوابی است. به زودی عضلات فک و زبان تشنج پیدا می‌کند و بیمار قدرت باز کردن دهان را برای حرف زدن نداشته و جویدن غیرممکن می‌شود. به دنبال تشنج عضلات فک و زبان، عضلات سر و صورت، گردن، ساعد، دست و پا و بالاخره کمر نیز متشنج می‌شود. تشنج عضلات صورت سبب پیدایش قیافه خندان به نام لبخند کزازی و تشنج عضلات کمر موجب خمیدگی آن به جلو می‌شود. این تشنجات دردناک هستند. تب مختصر در حدود ۳۸ درجه‌است.

بیماری کزاز از چند روز تا چند هفته طول می‌کشد و بالاخره تشنج عضلات تنفسی باعث مرگ بیمار می‌شود. معالجه با سرم ضد کزاز در صورتی مؤثر است که سم میکروب به سلول‌های عصبی نرسیده باشد. بعلاوه عضلات قفسه سینه، شکم و پشت نیز ممکن است دچار گرفتگی شوند. گرفتگی شدید عضلات تنفسی منجر به تنفس مشکل برای بیماران می‌گردد. علائم و نشانه‌های کزاز در هر زمانی (چند روز تا چند هفته) بعد از صدمه ظاهر می‌شوند. دوره کمون برای این بیماری بین ۵ روز تا ۱۵هفته می‌باشد. میانگین دوره نهفتگی ۷ روز می‌باشد.

معاینه پزشکی سربازی :

بعد از اینکه واکسن های خود را زدید , برگه آن را به دفتر پلیس 10 می برید و بهتون برگه معاینه پزشکی میده . پزشکی که شما را معاینه پزشکی میکنه هم توسط سیستم مشخص میشه و ممکنه مجبور بشوید که به یک شهر دیگری در استان خود برای دیدنش بروید. مثل خود من که با وجود پزشک های خوبی که توی شهرمان بود مجبور شدم که 30 هزار تومان هزینه رفت و برگشت به یک شهر دیگه در استان را بدهم و برم به مطب پزشک مورد نظر . اونجا هم که رفتم دیدم که مطبش توی پزشکی قانونی هست و مجبور شدم چند ساعت توی نوبت منتظر بشم و 24000 تومان هم حق ویزیت دکتر را به منشی اش بپردازم. بعد هم که وارد مطب دکتره شدم , فقط یک اندازه قد و وزنم را گرفت و ازم پرسید مشکلی نداری ؟ منم گفتم نه . بعدش هم گروه خونی ام را پرسید و بعد هم الکی فشار خونم و تعداد نفس هایم را نوشت بدون اینکه معاینه ام کنه . بعد هم گفت که برو پیش منشی که اطلاعاتت را توی سیستم وارد کنه.

منشی ام اطلاعاتم را وارد کرد و من رفتم دفتر پلیس 10 شهرمون و اونجا فهمیدم که هنوز اطلاعات وارد سیستم نشده . مجبور شدم چندین بار به دکتره زنگ بزنم و اونم گفت که سیستم ما قطع هست و نمیتونیم اطلاعت شما ( انگار که یه کوهی از اطلاعات داشنم , فقط قرار بود قد و وزن و گروه خون و فشار خون و تعداد تنفس را وارد کنه) را به سیستم بدیم. دو هفته طول کشید و من مدام به دکتره زنگ می زدم تا اینکه گفت سیستم نظام وظیفه درست شده و اطلاعات شما ثبت شده است.

با اینکه فکر می کردم که طرف برای معاینه پزشکی سربازی , یک وارسی بدنی از آدم میکنه و اندام ها را بررسی میکنه و تست روانشناسی و .. از آدم میگیره اما هیچکدام از این ها انجام نشد. چون روی برگه ای که به شما می دهند , دکتره باید همه این ها را بررسی کنه و نظرش را بگه . ولی انجامش نداد. در حالی که توی اینترنت دیدم که یکی از مسئولین نظامی گفته بود که سربازان در بدو ورود به سربازی معاینه پزشکی می شوند و اگر مشکلی داشتند , اعزام آن ها به تاخیر می افته .

بعد مثلا اگر کسی توی سربازی اقدام به خودکشی یا کارای دیگه کنه , سریع میگن طرف مشکل روانی داشته و از اینجور حرفا . در حالی که پزشکی که معاینه سربازی را انجام می داد به وظیفه خودش عمل نکرد و فقط 24 تومن پول گرفت و همین که من گفتم سالم هستم برای اون کافی بود.

وارد شدن اطلاعات در سیستم :

مرحله آخر این هست که برگه معاینه پزشکی و واکسن را می برید پلیس +10 و به آن ها نشان می دهید , ( این برگه ها و مدرک تحصیلی را فقط نگاه می کنند و از شما نمی گیرند ) سپس ازتون آخرین مدرک تحصیلی را می خواد . ( اگر انصراف داده باشید , برگه انصراف از تحصیل که از قسمت مربوط به سربازی دانشگاهتون گرفته اید) مدرک تحصیلی را بهش نشان می دهید و بعد کپی صفحات شناسنامه و کارت ملی را و اصلشون را می خواد و بعد هم سوالاتی ازتون درباره رنگ چشم و مو و قد و وزن و مجرد یا متاهل بودنتان و آدرستون و شماره یک نفر دیگر را می پرسه و وارد سیستم میکنه .

همینطور از شما سوال می کنه که می خواهید در چه ماهی به سربازی اعزام بشوید . به من گفت که می تونی از ماه های زوج (اسفند یا اردیبهشت سال بعد ) یکی را انتخاب کنی . که من اول اسفند 1397 را انتخاب کردم و تاریخ اعزام من همین روز هست . بعد هم گفت که ده روز قبل از اعزام برای گرفتن برگ سبز سربازی ات به اینجا میایی تا محل پادگان آموزشی ات  مشخص بشه. یک برگ سفید هم بهم داد که بر روی اون مدرک تحصیلی و گروه خون و تاریخ اعزام را که خودم گفتم را نوشته بود.

اما چه تعداد عکس برای ثبت نام لازم دارید ؟ تنها یک عکس از شما میگیره و همان یکی را اسکن میکنه و هرجا که لازم بود آن را میزنه . عکس شما هم فرقی نمیکنه سیاه و سفید باشه یا رنگی . من یک عکس رنگی بهش دادم که مال چند سال قبلم بود , چون نمیخواستم هزینه عکس جدید را بدم. بعد هم گفت که عکس خودت هست ؟ منم گفتم آره . اونم گفت ممکنه بعدا واست مشکل ایجاد بشه . منم گفتم نگران نباشید . یک مبلغی هم پول از شما میگیره . اصلا هم ازم نپرسید که چه کارت بانکی ای داری تا توی سیستمشون ثبت کنه. یکی دادم بهش و هزینه را از همان کم کرد. برای کسر خدمت بسیجی فعال هم گفت که وقتی برگه سبز سربازی ات آمد باید اقدام کنی.

این ها کارایی بود که برای ثبت نام سربازی انجام دادم. ممکنه توی شهر شما روندش به یک شکل دیگه باشه یا اینکه تا زمانی که می خواهید به سربازی بروید , قانونش تغییر کنه و شرایط جدیدی اضافه بشه .

کد کوچک کردن خودکار تصاویر برای انجمن سایت ها و وبلاگ ها...
ما را در سایت کد کوچک کردن خودکار تصاویر برای انجمن سایت ها و وبلاگ ها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7oooomidha7 بازدید : 232 تاريخ : دوشنبه 24 دی 1397 ساعت: 23:58